Anadolu’nun Kayıp Şarkıları iTunes’da

slide

Bir film düşünün, rüya gibi bir yolculuk yapıyorsunuz. Uygarlığın beşiği olduğu halde dünyanın unutmuş olduğu yerleri görüyor ve eşsiz Anadolu insanından olağanüstü müzikler dinlerken büyüleyici manzaraların tadını çıkarıyorsunuz. Yaşadığınız ülkeyi ne kadar tanımadığınızı hayretle görüyor, bu muhteşem halkı bir kere daha sevgiyle, coşkuyla kucaklamak istiyorsunuz. Bu filmi bütün dünya görsün, gururumuza tanık olsun istiyorsunuz.

Bir film düşünün, izleyen herkes duygularına hakim olmakta zorluk çekiyor!..

iTunes’dan seyirci yorumları

– Ülkemizin zengin çeşitliliği bu filmde. Sakin başlıyor ve içine çekiyor… Hem gülün hem duygulanın…

– Herkesin bu filme sahip olması ve muhakkak seyretmesi gerekiyor.

– Herkesin arşivinde bulunması gereken, muhteşem bir baş yapıt…

– Muhteşem bir çalışma, mutlaka arşivinizde yer almalı.

– Tek kelimeyle mükemmel, farklı ve ilgi çekici.

– Defalarca izlenilesi.

Anadolunun Kayıp Şarkıları'nı iTunes'dan indirin

8 yıllık bir çabanın eseri

Nezih Ünen ve ekibinin 8 yılllık çabalarıyla hayata geçirdikleri Anadolu’nun Kayıp Şarkıları şimdi iTunes’dan indirilebiliyor.

Kazanılan bir çok ödül

Bu güne kadar Anadolu müzikleri hakkında yapılmış ilk uzun metraj film olmanın yanısıra, kültürlerini de en kapsamlı biçimde yansıtan Anadolu’nun Kayıp Şarkıları, 27. Uluslararası İstanbul Film Festivali’ndeki ilk gösteriminin ardından; – 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali – Fransa’da 31. Montpellier Mediterranean Film Festivali – Yunanistan’da 48. Selanik International Film Festivali – Kosova’da Docufest – İtalya’da Salento Film Festivali – Hirvatistan’da Zagreb Film Festivali – Belçika’da Ghent Film Festivali ve daha pek çok uluslararası festival kapsamında yer aldı. Selanik ve Cannes Film Festivalleri’nde verilen konserler izleyicileri büyüledi.

 

Anadolunun Kayıp Şarkıları'nı iTunes'dan indirin

 

Anadolu’nun Kayıp Şarkıları iTunes’da
1 vote, 5.00 avg. rating (98% score)

Paylaş

Yazar Hakkında