Bulut Atlası iTunes’da en popüler filmler arasında

slide

Filmpot olarak iTunes dağıtımını yaptığımız, bilim-kurgu başyapıtlarından biri olarak değerlendirilen Bulut Atlası (Cloud Atlas), iTunes’da en çok izlenen filmler listesinde.

Matrix serisinin yaratıcıları Wachowski kardeşler ve Koş Lola Koş’un yönetmeni Tom Tykwer’in görkemli ve etkileyici filmi Bulut Atlası, insanların eylemlerini ve bu eylemlerin sonuçlarının geçmişi, bugünü ve geleceği nasıl etkilediğini gözler önüne seriyor. Baştan sona aksiyon, gizem ve romantizmin hakim olduğu filmde izleyiciler, katil bir ruhun kahramana dönüşmesine, tek bir iyiliğin yüzyıllar boyu dalga dalga büyüyerek uzak bir gelecekte devrim yaratmasına tanık oluyorlar.

David Mitchell’in çok satan romanından uyarlanan film, geçmişten günümüze, günümüzden geleceğe farklı hayatların nasıl birbirini etkilediğini anlatıyor.

Oscar ödüllü oyuncular Tom Hanks ve Halle Berry’nin başrolde yer aldığı muhteşem oyuncu kadrosunun diğer isimleri şöyle: Oscar ödüllü Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, James D’Arcy, Zhou Xun, Keith David, David Gyasi, yine Oscar ödüllü Susan Sarandon  ve Hugh Grant.

Bulut Atlası'nı iTunes'dan indirin

Bulut Atlas’ı iTunes’da HD olarak kiralanabiliyor ve satın alınabiliyor. İzlemek için Apple TV, iPad, Mac ve PC’nizi kullanabilirsiniz.

Yönetmen: Tom Tykwer, Lana Wachowski, Andy Wachowski

Oyuncular: Tom Hanks, Halle Berry, Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, James D’Arcy, Zhou Xun, Keith David, David Gyasi, Susan Sarandon, Hugh Grant

iTunes Türkiye satınalma ve kiralama linki: https://itunes.apple.com/tr/movie/bulut-atlas/id871618053?at=11l9SV

Bulut Atlası iTunes’da en popüler filmler arasında
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Paylaş

Yazar Hakkında