iTunes Türkiye’deki en popüler Filmpot Türk filmleri

slide

Filmpot olarak iTunes Türkiye‘de şu ana kadar 20 filmimizi yayına çıkardık. Yayına başlayalı henüz 3 ay oldu, yakında daha da çok filmimiz yayında olacak. Türkiye’deki seyircilerin ilk 3 ayda bu 20 filmden en çok seyrettiği 3 film şöyle:

1) Mavi Pansiyon (Blue Lodge), yönetmen Nezih Ünen

Tatil için Akdeniz’in cennet bir köşesindeki Mavi Pansiyon’a giden Ahmet (Yunus Güner), sevimli ve çapkın bir mimardır. Orada Bahar (Fadik Atasoy) ve Esra (Özlem Tekin) adlı iki güzel kızla tanışır.

2) Geriye Kalan (What Remains), yönetmen Çiğdem Vitrinel

7 yıldır evli ve çocuklu bir kadın olan Sevda’nın (Şebnem Hassanisoughi) huzurlu ve düzenli bir dünyası vardır. Bu güvenli dünya  kocası Cezmi’nin (Erkan Bektaş) kendisini başka bir kadınla (Devin Özgür Çınar) aldattığını fark etmesiyle sarsılır.  Sevda bir ev kadını titizliğiyle öteki kadının peşine düşer.

3) Anadolu’nun Kayıp Şarkıları (Lost Songs of Anatolia), yönetmen Nezih Ünen

Bir film düşünün, rüya gibi bir yolculuk yapıyorsunuz. Uygarlığın beşiği olduğu halde dünyanın unutmuş olduğu yerleri görüyor ve eşsiz Anadolu insanından olağanüstü müzikler dinlerken büyüleyici manzaraların tadını çıkarıyorsunuz. Yaşadığınız ülkeyi ne kadar tanımadığınızı hayretle görüyor, bu muhteşem halkı bir kere daha sevgiyle, coşkuyla kucaklamak istiyorsunuz. Bu filmi bütün dünya görsün, gururumuza tanık olsun istiyorsunuz.

iTunes Türkiye’deki en popüler Filmpot Türk filmleri
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Paylaş

Yazar Hakkında