iTunes’da Haftanın Filmleri

slide

Drama kısmında 3 kıtada, 6 dilde, 18 ülkede aynı anda yayına çıkan Zerre Türk sinemasının son yıllardaki en iyi örneklerinden ve iTunes’da öne çıkanlar arasında.  İstanbul’da küçük kızı ve annesi ile hayata tutunan Zeynep’in kendi ayakları üzerinde kalmaya çalışırken başına gelenleri anlatan film dünyanın her yerinde beğeni ile seyredildi.

Zerre iTunes'da

iTunes'dan İndirin

 

Bilim-kurguda bir başyapıt olan Bulut Atlası (Cloud Atlas) iTunes’da zirvedeki yerini bu hafta da koruyor. Henüz izlemediyseniz sakın kaçırmayın!

Bulut Atlası iTunes'da

iTunes'dan İndirin

 

Çocuk ve Aile kısmında Red Kit, Düldül, Rin tin tin ve Daltonlar iTunes’u fethetmeye devam ediyor.

Red Kit iTunes'da

iTunes'dan İndirin

 

Aksiyon filmleri arasında etkileyici savaş sahneleri ile akıllarda yer eden epik Cengiz Han üçlemesinin ilk filmi bu hafta da popüler. Genç Temuçin nasıl Cengiz Han oldu sorusunu cevaplayan filmi sakın kaçırmayın.

Cengiz Han iTunes'da

iTunes'dan İndirin

 

Gerilim kısmında bu hafta yayına girer girmez en popüler 10 film arasına giren Şeytan’ın İkizi (Devil’s Double) başarısını devam ettiriyor.

Şeytan'ın İkizi iTunes'da

iTunes'dan İndirin

 

Türk filmleri arasında bu hafta yayına giren Kara Köpekler Havlarken göze çarpıyor. Mehmet Bahadır Er’in filmi yayınlandığı yıl çok ses getirdi. İstanbul varoşlarında hayatlarını yola koymaya çalışan ama yolları mafya ile kesişen iki arkadaşın hikayesini anlatan film Türk sinemasının sayılı filmleri arasında gösteriliyor.

Kara Köpekler Havlarken iTunes'da

iTunes'dan İndirin

iTunes’da Haftanın Filmleri
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Paylaş

Yazar Hakkında