Filmpot Blog Hakkında – About Filmpot Blog

Filmpot

Kimiz, kimlerdeniz?

Filmpot, Seattle ve İstanbul merkezli bir dijital film dağıtımı ve teknoloji şirketi. Hepsi yazılım mühendisi olan ortaklar, yazılım geliştirme ve iş deneyimlerini hayallerindeki Türk filmleri için dijital dağıtım merkezini kurmak için biraraya getirdiler.

Difital olarak yayınlanan filmlerin takiben şirket, ekip ve hizmetler büyüdü. 2012 yılında Apple iTunes Türkiye açılışı için Filmpot ile çalıştı. Filmpot kataloğu Nuri Bilge Ceylan gibi sinemanın ustalarının filmleri ve John Wick gibi Hollywood filmleri ile büyüdü.

Kısa süre içinde başadırklarımız ve Türk sinemasına yapabildiğimiz katkı ile gurur duyuyoruz. Gelecek girişimlerimizde görüşmek üzere.

Dağıtım olanaklarını mı araştırıyorsunuz? Kendi Dağıtımını Kendin Yap dönemi

Who are we?

Filmpot, a content aggregation and technology company, was started in Seattle. The partners brought in their software development experience to realize their dream of creating a one-stop shop for Turkish movies.

Digital releases of Turkish titles were quickly followed by growth of the team and services. In 2012, Apple partnered with Filmpot for iTunes Turkey Store’s debut. Filmpot’s catalog grew to contain works of masters of cinema like Nuri Bilge Ceylan and Hollywood blockbusters like John Wick.

We are proud of what we have achieved and contributed to Turkish cinema in a short amount of time. See you in our next endeavours.

Looking for distribution? The era of self distribution is here