Vahşi Batının en hızlısı Red Kit şimdi iTunes’da

slide

Milyonların sevgilisi, vahşi batının en hızlı ve yalnız kovboyu Red Kit

Red Kit, orjinal adıyla Lucky Luke, Belçikalı karikatürist Morris (1923-2001) tarafından çizilen bir çizgi roman kahramanıdır. Morris’in ölümünden sonra bazı maceralar Fransız Achdé tarafından çizilmiştir.

Gölgesinden hızlı silah çeken yalnız kovboy Red Kit, sadık atı Düldül ve sevimli köpeği Rin Tin Tin ile beraber suçluların ve adaletsizliğin amansız düşmanı.

Batıya Hücum

red kit - batıya hücum

New York, 1855. Red Kit, Daltonları bir kez daha yargılanmaları için batıya götürmektedir. Bu dört azılı suçlu yolda kaçarlar ve birçok bankayı soyarlar. Polisler Daltonların peşine düşer. Joe Dalton parayı Kaliforniya’ya doğru yolculuk eden bir göçmen konvoyuna saklar. Yalnız kovboy onları izliyor olsa da Daltonlar bir şekilde bu göç eden konvoya karışır ve kahkaha dolu yeni macera başlamış olur.

red kit 2 - daltonlar

Red Kit’in azılı düşmanları Dalton Kardeşler

 

Red Kit şimdi iTunes’da

Filmpot olarak Türkiye’de bir dönem pazar günlerinin vazgeçilmez çizgi filmlerinden olan Red Kit’in maceraları bizleri o eski günlere götürdü. Red Kit: Batıya Hücum macerasını Chantier Films ile beraber iTunes’da satışa çıkardık. Film HD olarak kiralanabiliyor ve satın alınabiliyor. Sadece çocuklar için değil, çocukluk kahramanlarını hatırlamak isteyen yetişkinleri de bekliyor.

iTunes'dan İndirin

 

Fragman


Kaynaklar: Vikipedi

 

Vahşi Batının en hızlısı Red Kit şimdi iTunes’da
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Paylaş

Yazar Hakkında