Aşk Geliyorum Demez iTunes Türkiye’de yayında

slide

Murat Şeker‘in yönettiği Tolgahan Sayışman ve Bergüzar Korel’in başrollerinde olduğu Aşk Geliyorum Demez iTunes Türkiye’de HD olarak satışa çıktı. İster satın alın dijital arşivinize katın, ister kiralayın seyredin.

Bu arada film ABD, Kanada, Almanya gibi ülkelerde de iTunes mağazalarında satışta, yani Avrupa ve Kuzey Amerika’daki izleyiciler de filmi online olarak İngilizce ve Almanca altyazılar ile seyredebiliyorlar.

iTunes’dan film indirmek nasıl oluyor diye merak ediyorsanız buyrun bu linke bir gözatın.

 

Aşk Geliyorum Demez iTunes'da

Aşk Geliyorum Demez filmi, Mahmutpaşa’da bir han esnafının hikayesini anlatır. Tolgahan Sayışman (Ali) handaki esnaflardan birinin oğludur. Ali, yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır. Bergüzar Korel (Gözde) ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır.Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali’den Gözde’yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafın da yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikaye başlar.

Aşk Geliyorum Demez'i iTunes'dan İndirin

Yönetmen: Murat Şeker

Oyuncular: Tolgahan Sayışman, Bergüzar Korel, Altan Erkekli, Ayşen Gruda, Zeki Alasya, Sarp Apak

 

Aşk Geliyorum Demez iTunes Türkiye’de yayında
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Paylaş

Yazar Hakkında