Uzak İhtimal iTunes Almanya’da Yayında

slide

Müezzinlik yapan Musa’nın ataması İstanbul Galata’da bir camiye çıkınca, genç müezzin hayatında ilk kez İstanbul’a gelir. Musa (Nadir Sarıbacak) caminin lojman olarak kullandığı daireye yerleşir. Yanıbaşındaki dairede Rahibe Anna ve onun bakımıyla ilgilenen Clara (Görkem Yeltan) yaşamaktadır. Kiliseyle evi arasında daracık bir hayata sıkışmış Clara’yla İstanbul’da yeni bir hayata başlayan Musa’nın karşılaşması ilginç ve bir o kadar da sıcak bir duygunun ortaya çıkmasına neden olur.

Uzak İhtimal (Falsche Rosenkranz)

 

Almanya

Genç müezzinin kendisine bile itiraf edemediği aşk zaman geçtikçe hayatının her anına yayılır. Clara’nın sürekli gittiği kilisede, Musa ve sahaf Yakup Demir’in karşılaşması da başka bir hikayeyi doğurur. Clara, müezzin Musa ve sahaf Yakup Bey’in hayatı kesişince küçük insan öyküleri eşliğinde sürprizler ortaya çıkar.

Başrollerinde Nadir Sarıbacak ve Görkem Yeltan‘ın olduğu Uzak İhtimal (Falsche Rosenkranz), büyük ve kalabalık bir şehirde gözlerden uzak olarak yaşanan duygu, aşk ve hüzün dolu hikayeyi anlatır. Yönetmen Mahmut Fazıl Coşkun‘un ilk uzun metrajlı film olan Uzak İhtimal (Falsche Rosenkranz), samimi anlatımı, hikayesi ve çok iyi oyunculuk performansları ile katıldığı ulusal ve uluslararası festivallerden de ödüllerle döndü.

Dijital dağıtımını Filmpot‘un yaptığı Uzak İhtimal (Falsche Rosenkranz) Almanca  altyazılar ile Almanya iTunes‘da yayında. Bu muhteşem filmi mutlaka seyredin.

Uzak İhtimal - iTunes Almanya

Almanya

Şu ana kadar izlediğim en harika ve en hüzünlü Türk filmlerinden biri. ~ goodideawins, Türkiye’den bir iTunes izleyicisi

Uzak İhtimal’i Almanca ve İngilizce altyazılar ile başta Türkiye, Almanya, Kanada ve ABD olmak üzere birçok ülkede iTunes’da seyredilebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve linkler için. Unutmadan ekleyelim, başka filmlerimiz de iTunes Almanya’da yayında örneğin SonbaharKader ve Press.

Uzak İhtimal iTunes Almanya’da Yayında
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Paylaş

Yazar Hakkında