Canavarlar Sofrası iTunes’da sizi yemeğe bekliyor

slide

Canavarlarla yemeğe ne dersiniz?

Gelecekte herhangi bir akşam, herhangi bir yer, herhangi bir evli çift. K ve D’yi akşam yemeği için ağırlayacak olan J ve M’in evinde herşey normal görünür önce. Kendi aralarında didişirler önce, sonra misafirler gelir ve sohbet başlar; havadan sudan, ondan bundan konuşurlar. Onlar konuştukça bu insanların yaşadıkları dünyanın rahatsız edici biçimde garip olduğunu anlarız. Sigara yasaktır, içki yasaktır, şeker yasaktır, resim yapmak yasaktır ama buna karşılık serbest olan birçok garip şey vardır.

 

canavarlar_sofrasi_2

Bambaşka bir Türk filmi

Öncelikle bir gelecek kurgusu yarattığı için bambaşka bir Türk filmi. Sonra tamamen ingilizce çekildiği için. Canavarlar Sofrası varolan düzenin nasıl hedonist, vahşi ve duyarsız bir dünya yaratmakta olduğunu komedi ile karışık olarak, ama acımasızca anlatıyor. Filmde kurgulanan gelecek korkutucu ve rahatsız edici, çünkü öyle bir geleceğin pekala mümkün olduğunu filmi seyrederken anlıyoruz.

 

canavarlar_sofrasi_1

Şimdi iTunes’da

Antalya, Ankara ve Montpellier film festivallerinde En İyi Film, En İyi Müzik, En İyi Görüntü gibi ödüller alan film yönetmen Ramin Matin‘in ilk uzun metraj filmi. Canavarlar Sofrası şimdi iTunes’dan indirilebiliyor. İster kiralayın ister satın alın bu filmi arşivinize katın.

iTunes'dan İndirin

 

Teaser

Yönetmen: Ramin Matin

Yapımcılar: Emine Yıldırım, Oğuz Kaynak, Ege Yıldırım

Senaryo: Kamdine Khosrowkhavar

Oyuncular: Gizem Erdem, İbrahim Selim, Pınar Töre, Tuğrul Tülek

Canavarlar Sofrası'nı iTunes'dan İndirin

 

 

 

Canavarlar Sofrası iTunes’da sizi yemeğe bekliyor
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Paylaş

Yazar Hakkında