Kusursuzlar çok yakında iTunes’da

slide

Yönetmen Ramin Matin‘in ikinci uzun metrajlı ve bol ödüllü filmi çok yakında iTunes’da. Kusursuzlar’ın senaryosu aynı zamanda yapımcı olan Emine Yıldırım tarafından yazıldı.

Bu arada ilk filmleri olan Canavarlar Sofrası‘ndan sonra Kusursuzlar (The Impeccables) ile de birçok ödüle uzanan ekip yeni projeleri için Antalya Film Forum’dan destek fonu kazandı.

Çeşme. Mayıs’ın son günleri. Güneş şimdiden kavuruyor. İstanbul’dan gelen iki kız kardeş, Lale ve Yasemin, yarımadayı arabayla geziyor ve ıssız plajlarda uzanıp tembellik yapıyorlar. Her şey çok güzel, hava berrak, deniz pırıl pırıl ve belde huzurlu…
Ancak bu ilişkide tuhaf bir gerginlik var. Yavaş yavaş sorular sorulmaya başlanıyor. Bu iki şehirli kadının Çeşme’ye gelmelerinin asıl sebebi ne? Birbirleriyle alıp veremedikleri ne? Aralarında sakladıkları sır su yüzüne çıktığında çok önemli bir kararın eşiğine gelecekler: Yollarını mı ayıracaklar, yoksa gerçekleri beraber mi göğüsleyecekler?


Yönetmen: Ramin Matin

Senaryo: Emine Yıldırım

Yapımcılar: Emine Yıldırım, Oğuz Kaynak (Giyotin Film)

Oyuncular: Esra Bezen Bilgin, İpek Türktan, İbrahim Selim, Mehmet Ali Nuroğlu, Suna Sezen, Melih Düzenli, Bertrand Glosset

Kusursuzlar çok yakında iTunes’da
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Paylaş

Yazar Hakkında