Türk Filmlerini Online Seyretmek

slide

 

Filmpot’un Türk filmlerini nasıl online seyredebilirim?

Filmpot‘un yayına sunduğu Türk filmlerini  iTunesAmazon Instant Video gibi yayıncılarda seyredebilirsiniz. iTunes’dan nasıl film indirebileceğinizi öğrenmek için basit bir klavuz yazımız var.
 
 

Ayrıca yepyeni bir servis olan BulSeyret ile aradığınız filmleri nerelerde online izleyebileceğinize bakabilir, film önerilerinden faydalanabilirsiniz.

 

Filmlerin altyazıları var mı?

Evet, Filmpot’un yayına sunduğu Türk filmlerinden bazılarını altyazılar ile de seyredebilirsiniz. Örneğin Press filmi Almanca altyazılar ile iTunes Almanya mağazasında da yayında.

 

Hangi ülkelerden seyredebilirim?

Filmpot olarak filmlerimizi bütün dünyaya ulaştırmaya çalışıyoruz. Amazon VideoOnDemand sadece ABD’de yayın yapıyor, iTunes ise bütün dünyaya ulaşıyor. Örneğin iTunes TürkiyeiTunes ABDiTunes Almanya, iTunes KanadaiTunes İsviçre, iTunes UK listelerine bakabilirsiniz.

 

Televizyonumda seyredebilir miyim?

Evet, filmleri bilgisayarınızı, cep telefonu veya tabletinizi, Apple TV, Tivo DVR, Boxee Box, Roku ve PS3 cihazlarınızı televizyonunuza bağlayarak seyredebilirsiniz. Apple TV ile film seyretmek konusunda daha çok bilgi için bu yazı işinize yarayabilir.

 

Filmleri satın alabilir miyim?

Evet, hem iTunes hem de Amazon Instant Video kiralama yanında dijital kopya satın alma seçeneği de sunuyor. Bu şekilde kendi dijital kataloğunuzu oluşturabilirsiniz.

 

Ne kadar ödemem gerekli?

Servislerin kendi ödeme planları, üyelikleri ve fiyatlandırmaları var. Zevkinize ve kesenize uygun bir servis bulabileceğinize eminiz.

Türk Filmlerini Online Seyretmek
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Paylaş

Yazar Hakkında