Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol şimdi iTunes’da

slide

Dünyaya ilham vermiş, bir liderin etkileyici gerçek hayat hikayesi.

5 Aralık 2013 tarihinde hayata gözlerini yuman, Güney Afrika‘nın efsaneleşen özgürlük savunucusu Nelson Mandela‘nın yaşamını bir taşra kasabasındaki çocukluğundan başlayarak anlatan film, Mandela’nın Güney Afrika’nın demokratik seçimlerle iş başına gelen ilk başkanı olmasına kadar geçen süreci sinemaya taşıdı.

Nisan ayında Türkiye’de vizyona giren Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol şimdi iTunes dijital mağazası ile seyircilere ulaşıyor. Film iTunes kullanıcıları tarafından HD ve SD formatta kiralanabiliyor ve satın alınabiliyor. Henüz iTunes’dan film kiralamadıysanız ve nasıl film kiralanır diye merak ediyorsanız buraya bir gözatın.

MANDELAiTunes

Mandela, henüz genç bir hukuk öğrencisiyken, politikaya duyduğu büyük ilginin sonucunda Güney Afrika’da demokrasinin en önde gelen savaşçılarından biri olur. 1964 yılında çarptırıldığı hapis cezasıyla birlikte Güney Afrika hükümeti tarafından kontrol altına alınsa da 27 yılın ardından özgürlüğüne kavuştuğunda mücadelesine devam eder. 1993 yılında Nobel Barış Ödülü‘ne layık görülen Mandela, bir yıl sonra ülkenin ilk siyahi başkanı olarak göreve gelir.

Mandela'yı iTunes'dan indirin

FRAGMAN

Yönetmen: Justin Chadwick

Oyuncular: Idris Elba, Tony Kgoroge, Riaad Moosa, Naomie Harris

Mandela'yı iTunes'dan indirin

Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol şimdi iTunes’da
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Paylaş

Yazar Hakkında